27 aprilie 2024
Spectacol umanitar pentru ajutorarea sărmanilor dâmboviţeni!

Spectacol umanitar pentru ajutorarea sărmanilor dâmboviţeni!

“Sub egida 2012 – Anul european al îmbătrânirii active și al dialogului între generații, Biblioteca Județeană ”Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița prin Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte va desfăşura un spectacol umanitar în vederea strângerii de fonduri ce vor fi donate unor persoane în vârstă din județul nostru.

Alături de voluntari, în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgovişte, Crucea Roșie Dâmbovița, Penitenciarul Mărgineni, Organizația de Femei a PDL Dâmbovița, Oriflame, precum şi cu unele şcoli şi licee din judeţ, vă așteptăm în data de 29 martie 2012, ora 17.00, la Teatrul Municipal Târgoviște, la spectacolul umanitar intitulat ”Tineri cântăm pentru bătrânii noștri”.

Intrarea va fi pe bază de bilet, care costă 5 lei.

Biletele s-au pus în vânzare, în Colegiul Național ”Ienăchiță Văcărescu”, la sediul Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște și vor putea fi achiziționate și în ziua spectacolului, de la intrare. Persoane aflate în executarea unor pedepse privative de libertate în cadrul Penitenciarului Mărgineni au realizat obiecte artizanale, jucării şi felicitări dedicate sărbătorilor de Paşte care vor fi comercializate în timpul spectacolului, iar sumele astfel obţinute se vor adăuga celor rezultate din vânzarea biletelor.

Darurile vor fi înmânate persoanelor în cauză în timpul spectacolului.

Lista celor care doresc să contribuie la realizarea campaniei rămâne deschisă şi pentru alte instituţii.

Pentru informaţii suplimentare:

Tel: 0345100581; 0724477991;

E-mail: office@edtargoviste.ro”, informează Europe Direct Târgovişte

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial