vin. oct. 18th, 2024

Întreținere de 10 și mai rămâne ca cetățenii să ajute la menținere. Excelent!

Este reacţia oamenilor după ce au văzut imaginile postate pe internet de primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, cu angajaţii ECO-SAL 2005 S.A., societate aflată în subordinea primăriei.

Târgoviştenii văd, zi de zi, cum angajaţii ECO-SAL îşi dau silinţa pentru ca spaţiile verzi din oraş să arate extraordinar, iar eforturile lor sunt apreciate.

“Toată Stima și Respectul, pentru acești oameni minunați!”

“Îi întâlnim zilnic pe străzi și în parcuri și trebuie să le acordăm cinstea și respectul nostru pentru că ei contribuie la înfrumusețarea municipiului nostru,lucru de care suntem cu toții tare mândri… Ne fac orașul mai frumos, mai admirat. De fiecare dată când mă întâlnesc cu acești minunați oameni, îi salut și le mulțumesc pentru efortul lor,iar zâmbetul afișat pe fețele acestora când le dau binețe spune multe. Cuvinte alese și pentru primarul nostru drag, care a reușit să își “construiască” o echipă de oameni harnici, dedicați muncii în echipă!!!!!!!”

“Respect,felicitari D le Primar,adevarate bijuterii green ,rafinament peisagistic, super frumos si atractiv !Asta inseamna viziune sa pui in valoare fiecare loc ,cu inspiratie ,cu proiecte inedite,cu putina poezie in care targovistenilor si turistilor sa le placa sa fie!Verdele cea dantai culoare a lumii atat de prezenta si culorile vibrante ale florilor aduc aduc un plus de valoare.Zambet de culoare…un gand din inima tuturor celor implicati in aceste demersuri”, au comentat internauţii.