3 mai 2024

Şova ne-a promis! Drumul Naţional 71, Bâldana-Târgovişte-Sinaia, VA AVEA 4 BENZI!

www.mariusbuga.ro_images_drumt“În urma discuţiilor pe care le-am avut, Bâldana-Titu este băgat pe fonduri europene de dezvoltare regională.

Pe site-ul Ministerului Transporturilor este Memorandumul privind strategia de absorbţie a fondurilor europene din Fondul de Dezvoltare Regională 2014-2020, iar în interiorul lui veţi găsi o listă cu 12 proiecte de drum naţional, printre care, în primele 5 sau 6 poziţii, se află şi Bâldana-Titu.

În luna iunie 2014 se declanşează procedura pentru achiziţia publică de lucrări. Avem o alocare de 1,2 milioane euro anul acesta pentru Bâldana-Titu, dar luând în considerare procedura şi contestaţiile care în mod natural vor urma, nu vom apuca să dăm decât avansul la lucrare până la sfârşitul anului.

De asemenea, vă pot spune că pentru DN 71 Bâldana-Târgovişte-Sinaia avem o refacere de studiu de fezabilitate care se află în curs şi avem noua Hotărâre de Guvern, este cu indicatori noi, la 4 benzi de circulaţie şi o nouă licitaţie pentru executarea de lucrări de care ne ocupăm până la sfârşitul anului”, a dat asigurări ministrul Transporturilor, Dan Şova, în vizita de la Târgovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial