5 mai 2024
Soția unui preot din Dâmbovița, atacată și desfigurată în pragul casei de un sătean. Motivul este halucinant. VIDEO

Soția unui preot din Dâmbovița, atacată și desfigurată în pragul casei de un sătean. Motivul este halucinant. VIDEO

Soția preotului din localitatea Corbii Mari, județul Dâmbovița, a fost atacată în pragul casei de un bărbat din sat și desfigurată cu un briceag.

Individul a fost reţinut, şi a oferit o explicaţie halucinantă: susţine că s-a enervat când şi-a adus aminte de o faptă mai veche a preotului, care i-ar fi tras o palmă copilului său. Nu se ştie de ce s-a răzbunat, în final, pe preoteasă.

Soţia preotului, o femeie de 42 de ani, profesoara de limba engleză la școala din localitate, spune că era acasă cu soțul ei când cineva le-a bătut puternic în ușă. Iar când au deschis, l-au văzut pe un consăteanul lor, de 47 de ani, pus pe scandal. Le reproşa că părintele, cu mai multă vreme în urmă, i-ar fi dat o palmă copilului său.

Camelia Bărăceanu, proteasa: „M-a lovit cu antebrațul drept,a vrut să îmi taie fața, m-am ferit și mi-a apucat buza pe care mi-a spintecat-o de la nas în jos. M-a amenințat că îmi mutilează copilul și îl bagă în scaun cu rotile după ce m-a mutilat pe mine, s-a întors să îl lovească pe soțul meu în carotidă, să îl omoare.”

În scurtă vreme, individul a fost prins de poliţişti.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore, este acuzat de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu, iar dacă va fi găsit vinovat riscă să își petreacă următorii ani în spatele gratiilor.
 

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial