1 mai 2024

Şoferul care a lovit un biciclist şi a fugit a fost eliberat. “A zis că e un câine”

fugaȘoferul care a lovit mortal sâmbătă seara un biciclist pe Drumul Naţional 7, în judeţul Dâmboviţa, a fost identificat de poliţişti.

Aceştia l-au reţinut 24 de ore pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului.

accb3Speriat, bărbatul a spus că nu a realizat după impact că a lovit un om. Procurorul de caz l-a lăsat, deocamdată, în libertate.

Reporter: “Cum s-a întâmplat accidentul?”

Șofer arestat: “Nu ştiu…”

Reporter: “V-aţi dat seama că este om?”

accb5Șofer arestat: “Nu!”

Reporter: “N-aţi realizat?”

Șofer arestat: “Nu.”

Şoferul de 32 de ani se întorcea cu două cumnate de la spital. În momentul în care a simţit impactul, spune că nu ar fi realizat că a lovit pe cineva.

fuga2Georgel Paraschiv, cumnat şofer: “Cumnată-mea a văzut ceva suspect, că a lovit. Şi el a zis că nu, că a zis că e un câine.”

accbVictima a fost, însă, un biciclist de 57 de ani din Mureş, care muncea cu ziua pe câmp în Dâmboviţa. În loc să se oprească şi să cheme ajutoare, şoferul l-a abandonat pe biciclistul care nu a supravieţuit.

fuga3Georgel Paraschiv, cumnat şofer: “S-a dus acasă şi atunci s-a speriat şi mai tare, el fiind foarte fricos de fel, s-a speriat foarte tare şi din cauza asta n-a oprit.”

Mai multe bucăţi din maşina bărbatului de 32 de ani rămase pe jos în urma accidentului i-au ajutat pe poliţişti să îi dea de urmă.

Reporter: “Când a aflat că a fost om, regreta?

fuga4Florian Turlea, cumnat şofer: “Da, îi părea rău, s-a prezentat aici, la poliţie, n-a fugit, n-a dus maşina la reparat.”

Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a petrecut noaptea în arest sub acuzaţiile de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. Totuşi, procurorul de caz a decis ieri să nu ia nici o măsură împotriva lui, aşa că a fost eliberat.

fuga1sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial