4 mai 2024

Şoferi ÎN AFARA LEGII! Poliţiştii le-au făcut dosar penal

www.mariusbuga.ro_images_mpolPatru persoane sunt cercetate de poliţişti pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 41 de ani, din Sălcioara, în timp ce conducea un moped neînregistrat în circulaţie.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit şi că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele bărbatului, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „punere în circulaţie ori conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii” şi „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”.

De asemenea, un bărbat, de 47 de ani, din Târgovişte, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie ori conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii”, după ce a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism a cărui autorizaţie provizorie de circulaţie nu mai era valabilă din luna februarie 2015.

Alte două persoane, de 45 şi 61 de ani, au fost depistate de poliţiştii rutieri în timp ce conduceau pe drumurile publice autovehicule neînmatriculate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial