28 aprilie 2024
Și-au făcut cumpărăturile fără să le achite, iar acum au dat de necaz

Și-au făcut cumpărăturile fără să le achite, iar acum au dat de necaz

Și-au făcut cumpărăturile fără să le achite, iar acum au dat de necaz. Este pățania a doi dâmbovițeni, de 34 și 40 de ani, din localitatea Costeștii din Vale.

Aceștia sunt acuzați de polițiști că ar fi furat mai multe bunuri dintr-un magazin, în valoare de peste 1500 de lei.

Camerele de supraveghere i-au dat de gol.

La data de 5 septembrie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, față de doi bărbați, în vârstă de 34 și 40 de ani, din Costeștii din Vale, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 14 august a.c., cei doi ar fi trecut de casa de marcat dintr-un supermarket fără a achita mai multe produse, în valoare de 1.549 de lei.

Astăzi, bănuiții vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial