24 aprilie 2024
Şi-a ucis prietenul din cauza băuturii! Mărturia criminalului: “Mi-a dat cu toporul în cap, nu-mi vine să cred nici acum!”

Şi-a ucis prietenul din cauza băuturii! Mărturia criminalului: “Mi-a dat cu toporul în cap, nu-mi vine să cred nici acum!”

crimama4Prietenia dintre doi barbati din Matasaru s-a terminat, luni noapte, dupa mai multe pahare cu alcool. Unul merge in mormant, iar celalalt in spatele gratiilor.

Cearta intre ei ar fi inceput, spun rudele, din cauza unor oi, iar cel care ar fi declansat scandalul ar fi fost tocmai victima. Suspectul sustine ca a lovit si el,  lovitura fiindu-i fatala prietenului sau.

Cei doi barbati erau ciobani. Luni seara au petrecut acasa la unul din ei. Dupa o ora in care au baut fara oprire, au inceput sa se contrazica pe tema oilor pe care trebuia sa le pazeasca. De aici pana la bataie n-a mai fost insa decat un singur pas .

crimamaHaralambie Savu, suspect: Mi-a dat cu toporul in cap.

Reporter: De ce? Pe ce motiv?

Haralambie Savu, suspect: Nici eu nu stiu, asa dintr-o data. Nu mi-a venit sa cred. Nu-mi vine sa cred nici acum.

Reporter:  L-ati lovit si dumneavoastra?

Haralambie Savu, suspect: Da, dupa ce-am scapat. L-am lovit de frica”

In lupta lor si suspectul in varsta de 46 de ani a fost ranit, iar medicii, cand au ajuns la fata locului, si-au dat seama ca au de-a face cu doi pacienti. In cazul unuia n-au mai putut decat sa constate decesul. Pe celalalt – care acum e suspect de crima – l-au dus la spital.

crimama1Cand am ajuns victima era decedata. Nu s-au impus manevre de resuscitare…“, a spus un asistent medical al Ambulantei Gaesti.

A izbucnit un conflict spontan pe fondul consumului de alcool. Una dintre victime a decedat“, a spus Camelia Matei, Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita.

crimama2Doar vecinii au auzit tipete, dar nu s-au gandit sa intervina. Au sunat totusi la rudele victimei.

Nu pot sa-mi dau seama… Baiatul asta care l-a omorat, tatal lui a mai omorat un baiat tanar…“, a spus Anica Musat, sora victimei.

Cand isi va reveni, suspectul va fi dus in arestul politiei, iar pentru omor risca pana la 20 de ani de inchisoare.

crimama3

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial