28 aprilie 2024
Şi-a luat viitoarea soacră la bătaie şi a dat de necaz

Şi-a luat viitoarea soacră la bătaie şi a dat de necaz

Un bărbat, de 39 de ani, din Moroeni, a dat de necaz după ce şi-a luat viitoarea soacră la bătaie.

Femeia în vârstă de 89 de ani a cerut ajutorul poliţiştilor după ce iubitul fiicei ei a dat buzna peste ea.

După o ceartă aprigă, individul ar fi lovit-o pe bătrână.

“În urma activităților de cercetare penală desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, față de un bărbat de 39 de ani, din Moroeni, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Acesta este bănuit că, în după-amiaza zilei de 30 ianuarie a.c., în timp ce se afla la domiciliul unei femei de 89 de ani, din Pucioasa, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi agresat-o fizic.

Bărbatul a prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa, iar pe numele său a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În cauză, cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial