21 mai 2024

Sfârşit de săptămână cu bătăi, în judeţul Dâmboviţa!

batutt3Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița le recomandă cetățenilor:

Respectați ordinea și liniștea publică!

În situația în care participați la diverse evenimente (nunți, botezuri, petreceri) nu consumați băuturi alcoolice în exces! Consumul de alcool în cantități mari încetinește funcționalitatea sistemului nervos central și blochează o parte din mesajele care ar trebui să ajungă la creier alterând astfel percepțiile, emoțiile, mișcare, vederea și auzul persoanei.

Cei care abuzează de alcool își pierd concentrarea, abilitatea de a se exprima coerent sau de a-și menține echilibrul. De cele mai multe ori, intoxicația cu alcool face consumatorul extrem de agresiv și nervos.

De asemenea, viteza de reacție este diminuată dramatic, motiv pentru care este interzisă conducerea autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice.

În weekend, consumul de alcool a generat două altercații care s-au soldat cu vătămarea corporală ușoară a două persoane.

Așadar, vă recomandăm să adoptați un comportament responsabil și să respectați normele de conviețuire socială pentru a reduce gradul de implicare în evenimente negative.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial