29 martie 2024
Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor, la Niculești

Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor, la Niculești

Webp.net-resizeimage-289COMUNICAT DE PRESĂ

La Niculești, funcționează  Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor

 

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Alexandru Oprea, și vicepreședintele Alin Manole au participat la evenimentul de inaugurare a Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor Niculești.

Noul sediu funcționează la etajul 1 al primăriei acestei localități, iar investiția a fost realizată de autoritățile locale.

Prin înființarea acestei structuri, la nivel local, locuitorii comunei Niculești vor beneficia de servicii de eliberare a documentelor de identitate și stare civilă fără a mai fi nevoiți să se deplaseze la sediul Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor din localitatea Cornești. În cadrul acestui departament, deschis publicului începând de astăzi, vor lucra 3 angajați (doi pentru servicii ce țin de evidența persoanei și unul pentru cele de stare civilă).

La eveniment au mai participat: Claudia Gilia, deputat, Mihai Daniel, directorul Serviciului Județean de Evidență Informatizată a Persoanei, Dorinel Soare, primarul comunei Niculești, angajați din cadrul aparatului de specialitate al Primăriei Niculești.

Cu acest prilej, președintele Alexandru Oprea a transmis: „Este un serviciu util locuitorilor comunei Niculești. Aceștia nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze dintr-o localitate în alta. Treptat, veți avea aici, la Niculești, tot ceea ce este nevoie pentru o administrație de nivel european. Vă felicit!”

Primarul comunei Niculești, Dorinel Soare: „Mă bucur că am reușit după mai mulți ani să dăm în folosință acest serviciu. Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în realizarea lui, mulțumesc domnului președinte al consiliului județean pentru că ne-a sprijinit pentru înființarea acestuia și ne bazăm pe sprijinul domnului director Mihai Daniel. Va fi un mare ajutor pentru cetățenii noștri în ceea ce privește eliberarea cărților de identitate. Avem deja solicitări, iar de mâine suntem pregătiți să începem activitatea.”

 

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial