1 mai 2024
Senatorul Dragoș Popescu: ”Taxa de habitat, cheltuită ilegal! Deranjez? Sunt incomod?”

Senatorul Dragoș Popescu: ”Taxa de habitat, cheltuită ilegal! Deranjez? Sunt incomod?”

”Taxa de habitat (gunoi) cheltuită ilegal!

În urma incendiului ce a avut loc recent la groapa de gunoi de la Titu am reclamat către Garda de Mediu activitatea de depozitare în mod continuu, deși ar fi trebuit suspendată și în realitate, nu doar în acte.Răspunsul primit din partea Gărzii de Mediu Dâmbovița confirmă faptul că activitatea a fost suspendată încă de anul trecut. Doar pe hârtie!

Astăzi am constatat că în continuare sunt aduse și depozitate ilegal deșeuri, de către Supercom și IGO Găești, pe depozitul de la Titu, care nu deține autorizație de mediu.Prin urmare, ADI Deșeuri folosește ilegal banii noștri, iar instituțiile de control se fac că nu văd.

Consiliul Județean Dâmbovița nu a informat cetățenii până în acest moment despre situația dezastruoasă a gestionării deșeurilor pe raza județului. Ba dimpotrivă, a dezinformat, spunând că depozitele sunt conforme. De ce nu iese public conducerea CJD să ne spună ce soluții are? În acest moment un depozit (Aninoasa) este plin, iar celălalt (Titu) nu deține autorizație de mediu.

Așteptăm să vedem ce răspund organele abilitate.Deranjez? Sunt incomod?”, se întreabă Dragoș Popescu, senator de Dâmbovița și reprezentant al Partidului Reper.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial