mar. oct. 22nd, 2024

“Am participat la “Bursa generală a locurilor de muncă” organizată anual de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița. Angajatorii au astfel posibilitatea de a selecta în mod direct viitori angajați, mai ales într-o perioadă de criză a forței de muncă.

AJOFM este și organizator al cursurilor de formare și de calificare. Având în vedere că sala a fost plină se pare că există un interes pe piața muncii, așa cum sper ca și angajatorii să poată găsi mai ușor angajații potriviți.

Am dat curs şi invitației din partea Casei Județene de Asigurări Dâmbovița la prima gală a asigurărilor de sănătate, eveniment ce s-a desfășurat la Cinema Independența. Atmosfera festivă a beneficiat de evoluțiile artistice ale elevilor Liceului de Muzică și Arte Plastice “Bălașa Doamna”, pline de sensibilitate și virtuozitate.

La mulți ani colectivului CJAS Dâmbovița și o activitate performantă și eficientă în viitor! Cu siguranță mai sunt multe aspecte ce pot fi îmbunătățite și îi asigur pe toți cei implicați că voi susține orice demers necesar în vederea armonizării legislației la nevoile și provocările actuale”, a declarat Dragoş Popescu, senator USR de Dâmboviţa.