30 aprilie 2024
Senatorul Dragoş Popescu, în emisiunea “România, te iubesc!”: “Deranjez continuu din cauză că vreau să pun frână ilegalităţilor. Ghinion! Nu mă las!”

Senatorul Dragoş Popescu, în emisiunea “România, te iubesc!”: “Deranjez continuu din cauză că vreau să pun frână ilegalităţilor. Ghinion! Nu mă las!”

“Încă de când mi-am preluat mandatul de senator de Dâmboviţa, am preferat să stau mai mult pe teren, să constat problemele, să trag semnale de alarmă, să mă implic, nu să stau ascuns prin birouri.

Ştiu, deranjez continuu din cauză că vreau să pun frână ilegalităţilor. Ghinion! Nu mă las!

Voi continua să fiu alături de cei implicaţi, să încercăm să stopăm abuzurile instituţiilor şi ale funcţionarilor care doar se fac că îşi fac treaba.Deseori, am însoţit jurnaliştii în diverse anchete şi reportaje care au scos la lumină neregulile.

🔥 Duminică, am fost prezent în cadrul emisiunii “România, te iubesc!” în cadrul căreia a fost prezentat un reportaj despre importul deşeurilor şi arderea ilegală a acestora.

🔥 Noi, dâmboviţenii, vedem de ani de zile cum norii negri de fum se înalţă la Bălteni, în Conţeşti, sau la Mătăsaru, Băleni, Glod. Și la depozitul de la Titu, unde activitatea este oprită de anul trecut. Am făcut zeci de sesizări, filmări, discuţii şi am cerut autorităţilor să ia măsuri. În continuare se arde. La greu.

Ne costă mult să avem aer curat. Ar trebui să avem controale pe bune, nu interese şi complicităţi.

Vă invit să vizionați intervenţia mea în emisiunea “România, te iubesc!” difuzată duminică la Pro Tv!”, a transmis Dragoş Popescu, senator de Dâmboviţa, reprezentant al Partidului Reper.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial