17 aprilie 2024
Senatorul Dragoş Popescu:  ”Elevii dâmbovițeni ne reprezintă cu cinste la Campionatul național de robotică, ce se desfășoară în aceste zile la Sala Polivalentă din București”

Senatorul Dragoş Popescu: ”Elevii dâmbovițeni ne reprezintă cu cinste la Campionatul național de robotică, ce se desfășoară în aceste zile la Sala Polivalentă din București”

🥇🥈🥉 La “First Tech Challenge” – Campionatul național de robotică, ce se desfășoară în aceste zile la Sala Polivalentă din București, Municipiul Târgoviște este reprezentat de Phantom Robotics și Under Construction (Colegiul Național Constantin Carabella).

🔝🏆 Este poate cea mai mare competiție de robotică din Europa, iar elevii dâmbovițeni ne reprezintă cu cinste, fiind în topul echipelor de robotică din România.

☑️ Am răspuns cu mare plăcere invitației și am văzut astăzi demonstrații de pasiune pură și performanță extraordinară, de care ar trebui să fim cu toții mândri.

👏 Felicit elevii și profesorii îndrumători de la Colegiul Național Constantin Carabella, susțin performanțele lor, mai ales că activitatea pe care o desfășoară cu rezultate remarcabile este posibilă mai ales datorită sponsorizărilor.

💌 În semn de apreciere le-am întors invitația, cu aceea de a vizita Parlamentul, unde ar trebui să performăm și noi, așa cum fac acești tineri entuziaști și competitivi, atât în țară cât și peste hotare. #robotica#performanta#educatie#pasiune#competitie

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial