4 mai 2024
Senatorul Dragoș Popescu: ”Doamna general a fost debarcată! Așa se întâmplă când oamenii de partid ajung pe funcții prea mari”

Senatorul Dragoș Popescu: ”Doamna general a fost debarcată! Așa se întâmplă când oamenii de partid ajung pe funcții prea mari”

” “Doamna general” a fost debarcată!

PSD Dâmbovița are în ultimii ani niște figuri omniprezente în spațiul public, nelipsite de la evenimentele de partid, oameni de bază ai președintelui probabil, pentru că susținuți fiind de către acesta unii au fost unși în posturi de conducere.

Doamna Ileana, care nu s-a remarcat în mod deosebit prin rezultate remarcabile ca director de liceu (dimpotrivă!) a ajuns la un moment dat să conducă Inspectoratul Școlar Dâmbovița.

Până astăzi, când a fost eliberată din funcție. Pe ce motiv? Unul, întemeiat, ar fi putut fi scandalul de la Școala Coresi, cu elevul care a tot fost transferat de la o unitate de învățământ la alta.

Sau faptul că ar fi corectat lucrări în cadrul examenului de Bacalaureat fără să fi avut competențe la materia respectivă? Le-o fi citit măcar? Doar acesta să fi fost motivul demiterii?

Eu cred totuși că există mai multe motive dar este posibil să nu le aflăm.

Așa se întâmplă când oameni de partid ajung pe funcții prea mari fără competențe și abilități. Și știm deja că PSD nu pune preț pe meritocrație. Trebuie să fie doar buni executanți. După care sistemul/partidul le retrage sprijinul.

Așa s-a întâmplat și cu doamna cu părul roșu de la PSD Dâmbovița. Doamna Ileana. Până și numele rimează cu al altei femei celebre în România. De tristă amintire. Două figuri feminine stridente, oricum”, spune senatorul Dragoș Popescu, reprezentant al Partidului Reper.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial