4 mai 2024
Senatorul Dragoș Popescu: ”Crevedia: Miros insuportabil de la fermele din zonă”

Senatorul Dragoș Popescu: ”Crevedia: Miros insuportabil de la fermele din zonă”

”Din nou despre Crevedia!

A avut loc la Crevedia dezbaterea publică despre amplasarea incineratoarelor de păsări. Au fost prezenți reprezentanții firmei Vitall, ai Asociației pentru Protecția Mediului Dâmbovița, ai Primăriei Crevedia și numeroși localnici.

Aproximativ 3000 de persoane, locuitori din zonă, au semnat o petiție împotriva incineratoarelor.

Oamenii sunt îngrijorați cu privire la mirosul insuportabil, existent deja de la fermele ce funcționează în zonă și au solicitat autorităților respectarea normelor în vigoare. Așa cum am fost prezent și în trecut la încercările eșuate de organizare a unor dezbateri (primăria nu a pus atunci la dispoziție o sală), am fost prezent și acum la Crevedia, unde am constatat că totul pare frumos pe hârtie, dar realitatea arată diferit.

Consider că raportul de mediu este unul superficial, așa cum sunt întocmite de obicei. Acordul de mediu nu ar trebui acordat deoarece lucrările au fost deja inițiate, iar legea nu permite eliberarea ulterioară a acestuia.

Și în acest caz trebuie respectată legea, specificațiile tehnice, însă nimeni nu a reușit să îi asigure pe oameni de acest lucru”, spune Dragoș Popescu, senator de Dâmbovița și reprezentant al Partidului Reper.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial