26 aprilie 2024
Senatorul Dragoș Popescu, audiențe la Târgoviște. ”Oamenii au nevoie să fie văzuți și ascultați”

Senatorul Dragoș Popescu, audiențe la Târgoviște. ”Oamenii au nevoie să fie văzuți și ascultați”

”Am reluat activitatea de audiențe la cabinetul parlamentar din Târgoviște, în scuarul primăriei, B-dul Libertății, bloc B3 parter. Am stat de vorbă cu un cuplu din municipiu, părinți a 3 copii minori, ajunși la capătul puterilor, cu implicații financiare foarte mari pentru posibilitățile lor, în urma unei lupte epuizante în instanță. Acești oameni se consideră abuzați de un stat mult prea nepăsător la nevoile cetățenilor și care oferă portițe legislative unor persoane și instituții ce ajung să preia controlul și într-un final să aibă câștig de cauză.

Ce șanse au în aceste condiții oamenii simpli ca ei?

Fără a intra în detalii, deoarece aștept și eu punctul de vedere al specialiștilor, pot să spun doar că noi toți putem deveni la un moment dat victime ale statului. În acest caz, cu complicitatea autorităților, un angajat al unei instituții publice, mai precis Spitalul Județean din Târgoviște, a favorizat sau dimpotrivă, a prejudiciat, timp de zeci de ani, mai multe persoane, desfășurându-și activitatea profesională pe baza unei diplome false. Procesul este în derulare.

În România zilelor noastre vedem că furtul intelectual sau plagiatul sunt omniprezente, iar instituțiile de control nu își fac datoria și din această cauză au mulți de suferit. Pot să spun că mă simt trist și neputincios de câte ori vin oameni care îmi solicită ajutorul și văd cât de lipsiți de resurse sunt, uneori disperați, luptându-se cu un stat care ar trebui să le ofere protecție. Și trebuie să accept că nu pot face mai mult. Dar este important să le ofer timp și disponibilitate deoarece oamenii au nevoie să fie văzuți și ascultați. Pentru audiențe vă puteți programa la numărul de telefon 0790 101 362”, a precizat Dragoș Popescu, senator de Dâmbovița și reprezentant al Partidului Reper.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial