19 aprilie 2024
Șeful Poliției Locale Târgoviște: “S-a vehiculat în unele medii că mai aveam un pic și îl luam la bătaie pe primar”

Șeful Poliției Locale Târgoviște: “S-a vehiculat în unele medii că mai aveam un pic și îl luam la bătaie pe primar”

ghedinu„Ar fi trebuit să încercăm o colaborare mai de mult… Poate era mult mai bine și benefic pentru toată lumea, dar niciodată nu e prea târziu. Am considerat necesară întâlnirea noastră și datorită unei tensiuni create într-un mod artificial din care foarte greu încercăm să ieșim.

Mă refer la angajații Poliției Locale care nu sunt vinovați cu nimic față de această tensiune. Toate neregulile sau incidentele petrecute de ei sau care îi are ca și subiect pe ei în teren sunt ale unei activități firești, cu urcușuri și coborâșuri, cu greutăți și greșeli. Suntem oameni și greșim.

E posibil ca unele dintre comportamente, activități, discuții să nu fie poate cele mai corecte. Dvs sunteți cei care ne aduceți în atenție de fiecare dată acest lucru. Semestrial, Poliția Locală își întocmește un raport de activitate, îl înaintează primăriei, Comisiei Locale de Apărare și la sfârșitul anului avem bilanțul”, a declarat col. (r) Gheorghe Dinu, șeful Poliției Locale.

„Curtea de Conturi a verificat activitatea Poliției Locale din punct de vedere economico-financiar. Acest raport a stat la baza așa-zisei ieșiri în ședința operativă de acum o săptămână.

Procesul-verbal al ședinței există și, din punct de vedere literar, el nu are un aer de vulgaritate, de superioritate, de tensiune. S-a vehiculat în unele medii că mai aveam un pic și îl luam la bătaie pe primar.

Niciodată! Un ton mai ridicat, mai vehement, este adevărat, a existat, dar asta nu înseamnă că atunci când vorbești mai tare, automat, jignești pe cineva sau că mai ai un pic și îl iei la bătaie. Acest control al Curții de Conturi a fost de fapt subiectul principal al discuției dintre mine și primar până în momentul în care acesta a considerat că depășesc o anumită limită și am fost invitat, într-un mod destul de politicos, să părăsesc sala, nu am fost dat afară.

I-am adus la cunoștință că aștept să propună și destituirea, bineînțeles dacă are baza legală…”, a mai spus Gheorghe Dinu.

foto -incomod-media.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial