mie. oct. 23rd, 2024

www.mariusbuga.ro_images_ivladuComunicat de presă

   Adresa de email a deputatului Iulian Vladu, preşedinte PDL Dâmboviţa, a fost spartă, iar de pe contul acestuia au fost trimise mesaje contactelor din lista sa, prin care este pretinsă o anumită sumă de bani.

Solicităm tuturor celor care au primit acest mesaj să nu-i dea curs.

Menţionăm că în legătură cu acest atac cibernetic a fost sesizat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

Departamentul de Comunicare al PDL Dâmbovița

www.mariusbuga.ro_images_calcIată mesajul care a venit de pe adresa deputatului Vladu:

Bună ziua ,

 Îmi pare rău pentru a ajunge la tine , mai degrabă prea târziu ca urmare a  situației de lucrurile familiei now.My și am avut o excursie de vizitare Kharkov Ucraina , totul se întâmplă bine până aseară , când am fost  atacat de câteva persoane înarmate necunoscute . Toți banii , telefoanele și cardurile de credit a fost furat , inclusiv unele obiecte de valoare , a fost o experiență  teribilă , dar un lucru bun este că ei nu au rănit pe nimeni sau a făcut departe cu pașapoartele noastre .
                Ne-am raportat incidentul autorităților locale și consulatul , dar raspunsul  lor a fost prea casual , am fost cere să se întoarcă în timp de 2  săptămâni investigații să fie făcute adecvat , dar adevărul este că nu  putem aștepta până atunci , așa cum am tocmai am fost zbor nostru de retur rezervat și va pleca în câteva ore de la  acum , dar în prezent probleme cu sortarea facturile noastre de aici și , de asemenea, obținerea un taxi până la aeroport , chiar acum suntem  legați de vedere financiar ca urmare a atacului jaf neașteptate ,  întrebați dacă ne poate ajuta cu un împrumut rapid pentru a rezolva facturile noastre și de a lua înapoi acasă . Tot ce avem nevoie este de ( 2850 $ ) promit să vă ramburseze în totalitate de îndată ce mă voi întoarce acasă , sperăm, mâine sau viitoare . scrie înapoi acum să-mi spui ce se poate face .

Mulțumesc.
Iulian.