26 aprilie 2024
Şeful Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa, mesaj pentru părinţi şi elevi

Şeful Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa, mesaj pentru părinţi şi elevi

ion-sorinÎncepem un nou an şcolar cu emoție și bucurie, cu încredere în șansa de a ne construi un viitor mai bun prin educație. Iar startul în cea mai frumoasă călătorie, cea a cunoaşterii şi devenirii, îl dăm împreună: elevi, profesori, membri ai comunităţilor locale, părinți.
Dragi copii și tineri, vă asigurăm că voi sunteți cei care dau sens vieţii şi activităţii noastre de dascăli! De aceea, prin tot ceea ce întreprindem, căutăm să vă oferim bucuria de a vă dezvolta prin …educaţie, de a vă dobândi autonomia profesională și socială.
Doamnelor și domnilor profesori, în învățământul dâmbovițean avem satisfacții multiple dar şi neîmpliniri, speranțe pentru rezultate mai bune… Vă îndemnăm să vă folosiți forţa intelectuală, resursele de creativitate şi expertiză dovedite pentru a atinge noi performanțe.
Dragi părinţi, trimiteţi copiii la şcoală și bucuraţi-vă alături de ei de un nou început! Suntem cu toţii în faţa unor noi provocări cărora le putem face faţă doar cu tineri formați în spiritul valorilor specifice identității românești, dar și europene.

Vă dorim un an școlar plin de realizări și satisfacții!
Echipa ISJ Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial