20 aprilie 2024

Șefii CJ Dâmbovița, atenționare pe POS Mediu 1!

sefi-cjdCOMUNICAT DE PRESĂ

Ieri, 18 august 2016, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, a avut loc ședința de analiză a stadiului Proiectului ”Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată din Județul Dâmbovița”, derulat în cadrul Programului Operațional Sectorial (POS)    Mediu 1.

La acest eveniment au participat reprezentanții administrației publice locale la nivel județean, reprezentanți ai Companiei de Apă Târgoviște – Dâmbovița, antreprenori și Consultantul proiectului mai sus-menționat.

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, reprezentată de Președintele Adrian Țuțuianu și Vicepreședinții Alexandru Oprea și Corneliu Ștefan, a atras atenția antreprenorilor participanți la întâlnire asupra necesității finalizării execuției lucrărilor aferente contractelor aflate în derulare – până cel târziu în luna noiembrie 2016.

În ceea ce privește contractele de lucrări aflate în perioada de notificare a defectelor,  conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a solicitat remedierea lucrărilor în cel mai scurt timp pentru a permite convocarea comisiei de recepție finală.

De asemenea, reprezentanților CATD și Consultantului le-a fost subliniat faptul că  trebuie să vină în sprijinul antreprenorilor, astfel încât POS MEDIU 1 să se finalizeze până la data de 31 decembrie 2016.

 

  Biroul de presă al Consiliului Județean Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial