19 aprilie 2024

Se semnează cel mai important proiect din Dâmboviţa!

asflat„Legat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, vom semna contractul pe Programul Operaţional Regional, Axa 6, pentru drumul Moreni- Târgovişte-Târgovişte-Niculeşti.

Este un lucru extraordinar, dar trebuie să spun că am presat aparatul tehnic de la Consiliul Judeţean încă din anul 2014 ca să facă proiectul, să pregătească documentaţia.

Dacă ne duceam acum, nu mai puteam lua toţi banii aceştia. Am fost printre primii care au depus proiecte…”, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

„Valoarea proiectului este de 211.822.388,29 lei, cofinanţarea eligibilă din partea Consiliului Judeţean Dâmboviţa la cheltuielile proiectului este în valoare de 4.223.805,30 lei, adică procentul de 2% din ce înseamnă parte de cofinanţare.

Este un proiect care va dezvolta infrastructura din judeţul Dâmboviţa, un proiect care vizează, pe lângă modernizarea drumurilor judeţene DJ 720, DJ 720B, DJ 711, DJ 101B, şi aducerea la parametrii normali a podurilor din localitatea Nisipurile – comuna Ulmi, din comuna Gura Ocniţei, podul peste râul Racoviţa în localitatea Băleni, podul peste canal în comuna Cojasca.

Este un proiect de amploare care va moderniza în mod substanţial infrastructura din judeţul Dâmboviţa, este un proiect fundamental pentru dezvoltarea judeţului Dâmboviţa.

Proiectul are o valoare impresionantă, cred că este al doilea proiect care s-a semnat pe regiunea Sud-Muntenia, străbate mare parte din judeţul Dâmboviţa, deci va însemna o dezvoltare extraordinară pentru infrastructura rutieră şi nu numai din judeţul Dâmboviţa.

Cred că este cea mai mare valoare a unui proiect european până la acest moment”, a declarat Claudia Gilia, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial