2 mai 2024
Se construieşte mall la Târgovişte?! Unde va fi ridicat

Se construieşte mall la Târgovişte?! Unde va fi ridicat

malltgv„Vreau să vă aduc la cunoştinţă faptul că săptămâna trecută am avut vizita în judeţ a ministrului secretar de stat Raed Arafat care a apreciat investiţia pe care CJD a făcut-o în acel Centru de Coordonare a Intervenţiei pentru Situaţii de Urgenţă.

Mi-am permis să facem două proiecte de hotărâre prin care să aprobăm nişte indicatori estimativi pentru că, aşa cum ştiţi, avem semnat contractul de finanţare pentru drumul pe 4 benzi de la Gara Târgovişte – la Staţia OMV şi toată zona de acolo trebuie să aibă şi reţea de alimentare cu apă şi canal. Am gândit două proiecte distincte, unul legat de alimentarea cu apă – canal şi reţea de gaze naturale, iar al doilea proiect pe care îl vom adăuga solicitărilor judeţului Dâmboviţa, pe lista de finanţări de la Ministerul Dezvoltării, se referă la reţeaua de iluminat public din zonă.

Nu vă ascund faptul că proiectul CJD de realizare a stadionului care va fi amplasat pe acest teren a trecut… la CNI. Vom avea o discuţie la CNI, alături de 33 de primari din judeţul Dâmboviţa, care au proiecte aflate pe lista CNI, iar discuţia va viza şi Complexul Sportiv Târgovişte. Nu vă ascund faptul că avem solicitarea unui investitor şi intenţia mai mult decât clar exprimată de construcţie a unui mall în aceeaşi zonă.

Am avut o discuţie cu primarul municipiului Târgovişte pentru că investitorului se pare că nu-i sunt suficiente cele 7 ha pe care noi intenţionăm să i le punem la dispoziţie. El vrea cel puţin 9 ha. Am convenit cu primarul Târgoviştei ca, pentru sala de sport şi arena de tenis, din cadrul Complexului Sportiv Multifuncţional, să analizăm posibilitatea de a le amplasa în zona Complexului de Nataţie, astfel încât în zona UM Gară să rămână doar partea de mall, dacă are nevoie de 9 ha”, a declarat preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial