3 mai 2024
Școala din Butimanu: Primitoare, curată, dotată corespunzător!

Școala din Butimanu: Primitoare, curată, dotată corespunzător!

Anul solar a început cum nu se putea mai bine pentru elevii și profesorii școlilor din comuna Butimanu!

Primarul Gabriel Dragnea, alături de echipa sa au pregătit totul din timp, astfel încât acum, când a sunat clopoțelul de început de an școlar, condițiile în care vor învăța copiii să fie dintre cele mai bune.

”Dragii mei, vacanța a trecut! Păşim în noul an şcolar 2023-2024, pe care ni-l dorim cu toţii mai bun, cu multe realizări frumoase, cu credinţă şi speranţă într-o lume mai bună!

Avem o şcoală primitoare, curată, dotată corespunzător. Toate acestea se datorează implicării autorităţilor locale care au înţeles că atunci când investim în copii, investim în viitor.

Dar avem și proiecte, pentru că mereu este loc de mai bine. Recent, am semnat prin PNRR trei contracte de finanțare importante pentru viitorul copiilor:

– REABILITARE MODERATĂ A ȘCOLII BUTIMANU;

– MODERNIZARE PRIN DOTĂRI MATERIALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN U.A.T BUTIMANU;

– ACHIZIȚIE MICROBUZE NOI ELECTRICE PENTRU ȘCOLILE DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA;

Pe scurt o să avem o școală, refăcută din temelii, care o să arate ca nouă, dotată cu echipamente moderne și transport modern, sigur, european.

Dragi elevi, să aveţi încredere în voi şi să fiţi convinşi că ceea ce realizaţi aici, în această şcoală, va înseamna enorm de mult pentru viitorul vostru! Mult succes în noul an școlar!’ț, a transmis Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial