9 mai 2024
ATAC POLITIC SAU ADEVĂR SCANDALOS? Politician dâmboviţean acuzat că şi-a falsificat diploma de BAC şi a făcut facultatea ilegal!

ATAC POLITIC SAU ADEVĂR SCANDALOS? Politician dâmboviţean acuzat că şi-a falsificat diploma de BAC şi a făcut facultatea ilegal!

“În urma unor activităţi de verificare şi cercetare, lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dâmboviţa au documentat activitatea infracţională a numitului M. Vasile, de 48 de ani, din Târgovişte, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune si uz de fals, constând în aceea că, folosind o diplomă de bacalaureat falsificată, a absolvit cursurile unei facultăţi din municipiul Bucureşti, ulterior înscriindu-se pentru studiile de masterat.

Diploma de bacalaureat falsificată atestă faptul că, în perioada 1980-1984, învinuitul a absolvit cursurile unui liceu de pe raza municipiului Târgovişte.

Din cercetări reiese faptul că numitul M. Vasile a fost înscris în perioada 1980-1982 la Liceul Industrial nr.2 Târgovişte, absolvind clasa a IX-a la seral, iar în clasa a X-a a fost exmatriculat pentru absenteism.

În perioada 2007-2010 cel în cauză a folosit diploma falsă pentru a se înscrie la facultate, absolvind cu diplomă de licenţă o facultate din cadrul unei universităţi din Bucureşti în anul 2010.

În toamna aceluiaşi an, s-a înscris la cursul de masterat în drept, organizat de o universitate din Târgovişte, de unde a solicitat retragerea în momentul în care a aflat de cercetările poliţiştilor.
În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

Compartimentul Relaţii Publice”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial