8 mai 2024

Scandal şi bătaie în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte!

uputS-a lăsat cu scandal şi bătaie în spitalul judeţean din Târgovişte! Trei indivizi, beţi, care au venit la unitatea de primiri urgenţe au început să facă tărăboi cu personalul medical.

L-au lovit cu ştampila în cap pe angajatul de la registratură, au îmbrâncit agenţii de pază şi au înjurat ca la uşa cortului medicii şi asistentele. Poliţiştii au fost chemaţi la faţa locului să aplaneze scandalul.

“În ziua de 30 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au reținut trei tineri cu vârste cuprinse între 24 și 28 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astăzi, 31 decembrie, persoanele reținute urmează a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu propunere de arestare preventivă.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în dimineața zilei de 30 decembrie a.c., cei în cauză, aflați în stare de ebrietate, ar fi lovit două persoane din incinta unui spital din Târgoviște”, precizează Poliţia Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial