4 mai 2024
Scandal monstru pe strada Gării, în Titu

Scandal monstru pe strada Gării, în Titu

Șase bărbați reținuți sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice

La data de 16 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetările efectuate, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, a reieșit faptul că, în cursul serii de 15 august a.c., șase bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 47 de ani, în timp ce s-ar fi aflat pe strada Gării din orașul Titu, s-ar fi agresat fizic reciproc și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

Pe parcursul zilei de ieri, cei șase au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unei măsuri preventive. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial