28 aprilie 2024
Scandal monstru într-un sat din comuna Voineşti

Scandal monstru într-un sat din comuna Voineşti

Scandal monstru într-un sat din comuna Voineşti.

Un bărbat a cerut ajutorul poliţiştilor după ce ar fi fost bătut de nişte indivizi alături de care petrecuse.

Victima, în vârstă de 34 de ani, le-a spus anchetatorilor că musafirii refuzau să mai plece din locuinţa sa, iar doi dintre ei l-au luat la bătaie.

“La data de 3 martie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de patru persoane, cu vârste cuprinse între 23 și 44 de ani, din Târgoviște, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cei patru vor fi prezentați magistraților, pe parcursul acestei zile, 4 martie, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, la data de 3 martie a.c., în jurul orei 09:10, pe fondul consumului de alcool, bănuiții ar fi refuzat să părăsească domiciliul persoanei vătămate, respectiv un bărbat de 34 de ani, din Mânjina.

De asemenea, acesta ar fi fost agresat fizic de doi dintre bărbați, în vârstă de 32 și 33 de ani. În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a precizat Poliţia Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial