8 mai 2024
Scandal la Bărbuleţu! “Mi l-a lovit!”, “Pe mine m-a înjurat, mi-a vorbit urât, e de nestăpânit!”

Scandal la Bărbuleţu! “Mi l-a lovit!”, “Pe mine m-a înjurat, mi-a vorbit urât, e de nestăpânit!”

batu4Un bărbat de 41 de ani din Bărbuleţu, a fost reclamat la poliţie că, după o bătaie între fiul său şi un adolescent, s-a hotărât să-şi facă singur dreptate şi l-a agresat pe adversarul băiatului său.

batu2Scena a fost înregistrată cu telefonul mobil. O anchetă penală va lămuri întreaga poveste.

Bătaia ar fi avut loc pe terenul de sport şi a pornit de la o ceartă între doi băieţi de 15 ani. Părinţii unuia dintre ei au observat scandalul, iar tatăl a intervenit brutal în conflict.

batu1Tatăl reclamantului: ”Mi l-a lovit, i-a dat în cap, putea să vină să-mi spună dacă a făcut o problemă, nu să-l bată.”

Băiatul a reuşit să fugă de agresor şi le-a povestit alor lui prin ce a trecut. Cum nu are pe corp urme vizibile de violenţă, dovada pe care se bizuie este înregistrarea primelor secunde ale incidentului, făcută de fratele său mai mic.

batu3Marius Ilinca, reclamat: ”Nu l-am lovit, cer expertiza clipului, doar m-am dat spre el, mi-a înjurat nevasta, mi-a bătut copilul la şcoală.”

Soția reclamatului: ”Pe mine m-a înjurat, mi-a vorbit urât, e de nestăpânit.”

batu5Localnicii spun că bărbatul reclamat este un om liniştit, care n-ar putea lovi un copil.

Părinţii adolescentului au mers la Poliţie şi au depus o reclamaţie. batuPoliţiştii urmează să-i audieze pe toţi cei implicaţi în acest scandal, după ce au deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violențe.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial