27 aprilie 2024
Scandal într-un centru comercial din Târgoviște

Scandal într-un centru comercial din Târgoviște

Scandal într-un centru comercial din Târgoviște.

Un tânăr, de 22 de ani, a fost reținut de polițiști după ce s-a luat la hartă cun bărbat de 38 de ani.

Polițiștii spun că tânărul ar fi coborât de la volanul mașinii pe care o conducea, l-ar fi înjurat și ar fi vrut să îl lovească pe cel de 38 de ani

”În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de un bărbat de 21 de ani, a fost dispusă măsura reținerii.

Acesta este bănuit că, la data de 22 iunie a.c., în timp ce se deplasa cu un autoturism într-un centru comercial, ar fi oprit vehiculul, ar fi coborât și ar fi intenționat să lovească cu o bară metalică un alt bărbat de 38 de ani.

De asemenea, bărbatul ar fi amenințat persoana respectivă, i-ar fi adresat expresii jignitoare și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

Astăzi, 29 iunie, bănuitul va fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, anunță IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial