4 mai 2024
SCANDAL în politica dâmboviţeană! Primăria Târgovişte nu i-a dat liber PSD-ului la adunări publice!

SCANDAL în politica dâmboviţeană! Primăria Târgovişte nu i-a dat liber PSD-ului la adunări publice!

Situatie fara precedent in istoria electorala!

Liderul social-democrat, senatorul Adrian Tutuianu, a anuntat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca PSD nu poate organiza adunari publice in timpul campaniei electorale in Piata Tricolorului din Targoviste, din cauza refuzului primariei de a-i da autorizatie.

“Refuzul Primariei Targoviste de a ne autoriza aceste actiuni ne arata noua ce campanie ne asteapta si ne astepta, daca ramanea PDL-ul la putere. Am cerut pe 25.04.2012 si primariei si am instiintat si Prefectura, Inspectoratul Judetean de Politie, Inspectoratul Judetean de Jandarmi, ca dorim ca, in zilele de 11.05, 18.05, 24.05, 31.05 si 7.06, sa organizam adunari publice in Piata Tricolorului, cu autorizatie, in conditiile prevazute de lege”, a declarat Adrian Tutuianu.

Replica primariei a fost cel putin surprinzatoare.

Respingerea solicitarii are un motiv hilar si anume ca, in perioada solicitata de PSD, in locatia cu pricina, PDL-ul a primit autorizatie pentru acelasi tip de manifestari, fiind partidul care a solicitat primul acest lucru.

Adrian Tutuianu a avertizat ca PSD va ataca in instanta hotararea primariei si va cere in continuare aprobari pentru organizarea de actiuni electorale.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial