Dum. sept. 8th, 2024

Scandal, ieri dimineaţă, în faţa unui local din Târgovişte.

Doi bărbaţi, de 27 şi 36 de ani, s-au luat la ceartă cu alţi doi, de 32 şi 35 de ani.

Anchetatorii spun că în conflict ar fi fost distruse şi patru scaune, dar şi geamul unei uşi.

Bănuți de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore

La data de 16 iunie a.c., ca urmare a cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, doi bărbați, în vârstă de 36 și 27 de ani, au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Din investigațiile efectuate a rezultat că, în dimineața zilei de 16 iunie a.c., în jurul orei 05:00, cei doi, în timp ce s-ar fi aflat în exteriorul unui restaurant din municipiul Târgoviște, ar fi agresat atât fizic, cât și cu obiecte contondente doi bărbați, în vârstă de 32 și 35 de ani.

De asemenea, bănuții, prin faptele acestora, ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi distrus patru scaune care s-ar fi aflat pe terasa restaurantului, dar și geamul unei uși de acces.

Astăzi, 17 iunie, cei doi vor fi prezentați procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judeca Târgoviște, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a precizat poliţia.