26 aprilie 2024
Scandal ca-n filme pe străzile din Pucioasa! Răpită, bătută şi şantajată de fostul iubit

Scandal ca-n filme pe străzile din Pucioasa! Răpită, bătută şi şantajată de fostul iubit

puci7Idila dintre un bărbat căsătorit, de 36 de ani şi o tânără de 19 ani, din judeţul Dâmboviţa s-a încheiat la poliţie.

Individul este acuzat că ar fi răpit-o pe fosta lui iubită şi ar fi bătut-o cu brutalitate. Şi asta pentru că tânăra nu ar mai fi vrut să continue relaţia cu el.

puciÎn plus, ar fi şantajat-o că va arăta lumii câteva poze indecente cu ea. Suspectul a fost reţinut de poliţişti şi a petrecut noaptea în arest.

Bărbatul are 36 de ani, este căsătorit şi locuieşte în comună Vulcana-Băi, din judeţul Dâmboviţa. puci5Fosta lui iubită, o fată de 19 ani cu care avea o relaţie extraconjugală, le-a povestit poliţiştilor că a decis de puţin timp să se despartă de el. Iar individul nu s-a împăcat cu acest gând. Miercuri, când a văzut-o pe stradă în oraşul Pucioasa, a băgat-o cu forţa în maşină şi chiar a lovit-o.

Mai mult, victima le-a spus poliţiştilor că fostul ei iubit ar fi ameninţat-o că le va arăta unor cunoscuţi o serie de poze indecente cu ea.

puci2O femeie a sunat la 112 şi a anunţat că o tânără ţipă după ajutor şi ar fi fost urcată cu forţa de un individ într-o maşină. puci3Imediat, poliţiştii s-au pus în mişcare, au reuşit să îl prindă pe suspect şi l-au adus la audieri.

Dus în faţa oamenilor legii suspectul a declarat că fata s-a urcat de bună voie la el în maşină.

puci1Laura Stănescu, avocatul suspectului: – Pot să vă spun că a fost audiat în calitate de suspect pentru trei infracţiuni, lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj şi lovire sau alte violențe.

Reporter: – A recunoscut?

Laura Stănescu, avocatul suspectului: – Nu, nu a recunoscut.

puci6Chiar şi aşa bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar joi urmează să fie dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să îşi petreacă următorii şapte ani după gratii.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial