5 mai 2024

Şase dâmboviţeni, încătuşaţi şi duşi la penitenciar! Ce acuzaţii li se aduc

arestatiȘase persoane care se sustrăgeau de la executarea unor pedepse privative de libertate, depistate de poliţiştii dâmboviţeni

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi, au depistat 5 tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 29 de ani, pe numele cărora instanţa de judecată a emis mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

Patru dintre aceştia au fost condamnaţi la executarea pedepsei închisorii pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Celălalt, cercetat pentru fals intelectual și infracțiuni la regimul rutier, a fost condamnat la un an și 10 luni închisoare.

De asemenea, un alt bărbat de 43 de ani, din Sălcioara, condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate pentru o perioadă de 12 ani și 10 luni pentru săvârşirea infracţiunilor de șantaj, corupere sexuală a minorilor și agresiune sexuală a fost depistat de poliţiştii din Titu.

Cei în cauză au fost încarceraţi în cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Mărgineni.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial