29 martie 2024
SÂNGE ȘI RĂSADURI! O femeie și-a umplut de sânge fostul soț după ce a atacat-o cu un răsad! VEZI VIDEO!

SÂNGE ȘI RĂSADURI! O femeie și-a umplut de sânge fostul soț după ce a atacat-o cu un răsad! VEZI VIDEO!

Un adevarat film de groaza ruleaza intr-o familie din Gaesti. Sotul si sotia sunt protagonistii, iar cele doua fetite ale lor, spectatori. Totul a inceput cu episodul in care barbatul si-a injunghiat consoarta, dar a scapat, se pare, de inchisoare, din cauza unor afectiuni psihice pe care le-ar avea.
Cei doi parinti care isi disputa copiii dupa divort s-au luat la bataie in studioul emisiunii! VIDEO Rudele “Bebicului” si “Viata mea” au dus un adevarat razboi si in culisele emisiunii, nu doar in studio! VIDEO Paruiala, in direct, in studioul Povestirilor, intre “Bebicul”, care o avea alaturi pe “Viata mea”, si rudele lui! (partea I-a) VIDEO! Ultimul episod s-a consumat la piata, unde femeia lucreaza ca vanzatoare. De aceasta data, insa, rolurile s-au inversat.

Barbatul a devenit victima ei, dupa ce femeia l-ar fi lovit in vazul oamenilor stransi ciorchine in fata tarabei. Acum, el este internat la spital, dar ea se teme ca nu cumva barbatul sa se intoarca cu gand de razbunare.

Cel mai nou conflict dintre Mihaela si fostul ei sot a avut loc ieri, in miezul zilei, in principala piata din Gaesti. Dupa ce si-au aruncat injuraturi si vorbe grele, barbatul a tabarit cuprins de furie pe fosta sa sotie, vinzatoare la o taraba de legume.

Batalia s-a incheiat prost pentru atacator. A fost nevoie de interventia unui agent de ordine pentru ca barbatul sa scape, insingerat si cu capul spart, din miinile fostei sotii.

Femeia zice ca barbatul era inarmat cu un cutit si pus pe scandal. Spune ca a fost fortata de imprejurari sa riposteze si ca reactiile ei nu au fost decit masuri de autoaparare. Mihaela se teme acum pentru viata ei. E speriata ca, dupa iesirea din spital, tatal celor doua fetite ale ei o va cauta sa se razbune.

Violenta barbatului este de notorietate pentru cei care il cunosc. In urma cu citeva luni, acesta si-a injughiat fosta sotie in piept.

Mihaela spune ca Gelu a scapat atunci de puscarie din cauza ca acesta are niste afectiuni psihice. Femeia sustine ca agresiunile acestuia au inceput inca de pe vremea in care ea l-a parasit si ca acesta este hotarit sa o omoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial