25 aprilie 2024
Sala Sporturilor din Târgovişte – Gala de Box a Tinerilor

Sala Sporturilor din Târgovişte – Gala de Box a Tinerilor

Comunicat presa

În data de 22 august 2013, orele 15.00 în mun. Târgoviște, la Sala Sporturilor, Asociația Rromsport impreuna cu Clubul Sportiv Targoviste organizează Gala de Box a Tinerilor, în cadrul proiectului Facilitarea incluziunii sociale a romilor prin activități sportive cofinanțat de Ministerul Tineretului și Sportului.

La eveniment vor participa foste glorii ale boxului românesc precum Dorel Simion, selecționerul lotului olimpic de box al României, Leonard Doroftei, președintele Federației Române de Box și Alex Năstac, fost mare campion al României. În cadrul galei se vor înfrunta 40 de tineri pugiliști de etnie romă, campioni naționali și internaționali.

La acest eveniment vor participa cluburi importante ale boxului românesc precum CSA Steaua, CS Rapid București, Box Club Simion, CSS 5 București, Olimpia București, Box Club Lăcătuș, Club Sportiv Voluntari, CSM Târgoviște și CS Târgoviște.

Toți sportivii care vor concura în cadrul Galei de Box a Tinerilor sunt pugiliști promițători, care fac parte din lotul național de juniori și din lotul național de tineret.

Scopul proiectului derulat de asociația Rromsport si Clubul Sportiv Targoviste este creșterea gradului de incluziune socială a tinerilor romi prin activități sportive.

Instructor sportiv,

Victoria Ion

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial