2 mai 2024
Să conduci fără permis, o nouă modă printre dâmboviţeni!

Să conduci fără permis, o nouă modă printre dâmboviţeni!

S-au ales cu dosare penale , în urma controalelor în trafic ale poliţiştilor rutieri dâmboviţeni

În seara zilei de 24 martie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, l-au depistat pe numitul S.C., de 29 de ani, din comuna Bilciureşti., în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 711, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele său, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis (OUG 195/2002, republicată).

• În cursul zilei de 25 martie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, în timp ce executau activităţi preventive pe linia respectării legislaţiei rutiere, l-au depistat pe numitul D.E., de 16 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a deţine permis de conducere. Tânărul este cercetat de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis (OUG 195/2002, republicată).

• În cursul zilei de 25 martie a.c., poliţiştii rutieri l-au depistat pe numitul C.M., de 25 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea pe raza localităţii Butimanu un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. (OUG 195/2002, republicată).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial