1 mai 2024
S-au cinstit prea mult de Sfinţii Mihail şi Gavril şi au făcut greşeala să se urce la volan. Cine le-a ieşit în cale

S-au cinstit prea mult de Sfinţii Mihail şi Gavril şi au făcut greşeala să se urce la volan. Cine le-a ieşit în cale

Cercetați pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier

La data de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 21:39, polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au oprit pentru control, pe drumul național 7, pe raza localității Mătăsaru, un autoturism condus de un bărbat, de 33 de ani, din localitate.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul avea exercitarea dreptului de conducere suspendată.

Tot pe parcursul zilei de ieri, un alt bărbat, de 45 de ani, din localitatea Dragomirești, a fost surprins de polițiștii din cadrul Biroului Rutier, în timp ce ar fi condus un autoturism pe strada Calea Câmpulung, în Târgoviște, deși s-ar fi aflat sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, șoferul a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind-i recoltate probe biologice.

În cauză, în ambele situații, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial