mar. oct. 8th, 2024

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost atacat cu un cuțit, la Poiana, în județul Dâmbovița.

Totul s-ar fi întâmplat după ce trei indivizi s-au luat la ceartă, iar apoi ar fi început să se agreseze reciproc, susțin polițiștii.

Anchetatorii spun că indivizii s-ar fi aflat sub influența alcoolului, iar la un moment situația are fi scăpat de sub control.

Cei implicați în altercație au fost duși la secție pentru audieri.

Cercetați pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, reținuți pentru 24 de ore pe bază de ordonanță

La data de 27 septembrie a.c., în baza probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, față de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 40 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță.

Din cercetările efectuate de către polițiști a reieșit că, în cursul serii de 21 septembrie a.c., în fața unui magazin din localitatea Poiana, pe fondul consumului de alcool, cei trei ar fi fost implicați într-un conflict spontan în cadrul căruia s-ar fi agresat fizic.

De asemenea, în timpul conflictului, unul dintre bărbați, în vârstă de 40 de ani, ar fi agresat fizic cu un obiect ascuțit-tăietor un alt bărbat, în vârstă de 35 de ani. Totodată, prin faptele acestora, ar fi fost tulburată ordinea și liniștea publică. Cei în cauză urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unor măsuri preventive. Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, conform IPJ Dâmbovița.