29 martie 2024
S-a dat alarma, la Ungureni, în Butimanu, după ce un incendiu a izbucnit în apropierea unui depozit

S-a dat alarma, la Ungureni, în Butimanu, după ce un incendiu a izbucnit în apropierea unui depozit

S-a dat alarma în această după-amiază, la Ungureni, în Butimanu, după ce un incendiu a izbucnit în apropierea unui depozit.

Martorii au văzut cum flăcările izbucnite pe câmp amenințau să cuprindă depozitul, iar unii dintre cei prezenți au sunat la 112 după ajutor.

‘Am fost solicitați să intervenim în Comuna Butimanu, sat Ungureni. Din primele informații ale apelantului ar fi fost vorba despre un incendiu produs la un depozit. Pentru gestionarea situației de urgență a acționat Garda Cornești cu 2 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, Garda Răcari cu o autospecială de stingere, Detașamentul Titu cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și Detașamentul Târgoviște cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi.

La locul intervenției pompierii au constatat faptul că era vorba de un incendiu de vegetație uscată pe o suprafață de cca. 2000 mp în apropierea unui depozit. Totodată, a fost identificată o persoană cu atac de panică. Aceasta a fost asistată medical la fața locului de către echipajul medical. În continuare, s-a acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. În urma incendiului a fost afectată izolația exterioară a unui perete al depozitului pe o suprafață de cca. 10mp”, precizează ISU Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial