Dum. sept. 8th, 2024

Rezultat notabil pentru tenismenul Cezar Papoe în proba de dublu a turneului ITF WTT J100, găzduit de orașul Timișoara, în primele zile din luna iulie. La puternicul concurs ITF, sportivul nostru s-a clasat pe locul 3. Tenismenul coordonat de Florin Râpeanu a făcut pereche la acest turneu cu conaționalul Yannick Alexandrescou.

Binomul format din Papoe/ Alexandrescou a trecut în primul tur de perechea ucraineano-spaniolă alcătuită din T. Milanov/M. Perez, cu scorul de 6-3, 6-4. În sferturi, Papoe/Alexandrescou a învins binomul maghiar V. Taskovics/M. Zavaczki, prin neprezentare. În schimb, în semifinale, perechea Papoe/Alexandrescou a cedat în fața duo-ului româno-ucrianean C. Bentzel/ D. Vterkovskiy, prin abandon, la 1-4.

Teodora Bucura, învingătoare la Trofeul TCB powered bu Champions Bowl U10

Un alt rezultat bun, la începutul acestei luni, a fost înregistrat și de micuța tenismenă Teodora Bucura. La U10, sportiva clubului nostru a câștigat Trofeul TCB powed by Champions Bowl.

Pe durata competiției, găzduită de municipiul București, sportiva pregătită de Florin Râpeanu și-a învins toate adversarele care i-au ieșit în cale. Teodora a intrat în posesia trofeului, după ce în finală a învins-o pe Anisa Ghimpu-Zeca (Asociația Clunb Sportiv Tenis), cu scorul de 4-2, 4-2.

În semifinale, Teodora a învins-o pe Teodora Niță (CS Sportul Studențesc), cu 4-1, 5-3, iar în sferturi a depășit-o pe Karina Dincă (Clubul Sportiv Universitatea), cu 4-0, 4-2.