26 aprilie 2024
Revoluţie în PSD Dâmboviţa: “Încrederea în victorie nu mai există”

Revoluţie în PSD Dâmboviţa: “Încrederea în victorie nu mai există”

Webp.net-resizeimage (1)„După o largă consultare cu membrii de partid ai Organizației PSD Dâmbovița, cu colegii primari, cu parlamentarii, cu conducerea centrală a partidului, am decis să-mi depun dosarul de candidatură pentru funcția de președinte al Organizației PSD Dâmbovița. Am alături de mine o parte din colegii mei care intră în această competiție internă pentru a restabili Organizația PSD Dâmbovița… Îl am alături pe senatorul Titus Corlățean, vicepreședinte al Senatului României, pe Cristian Daniel Stan, primarul municipiului Târgoviște și actual secretar executiv al PSD Dâmbovița, pe deputatul Marian Țachianu, pe președintele Organizației de Seniori a PSD Dâmbovița- Sache Neculaescu, pe primarul municipiului Moreni – Dinu Constantin…

Se află alături de noi viceprimarul orașului Fieni și viceprimarul orașului Pucioasa, vreau să specific că și cei doi primari ai acestor orașe susțin această echipă. Avem alături de asemenea un număr foarte mare de primari, consilieri locali, viceprimari, oameni care s-au alăturat acestei echipe pentru a câștiga pe 19 ianuarie 2020. Vreau să le mulțumesc celor care sunt în seara aceasta aici, dar și celor care sunt acasă, care m-au asigurat de susținerea lor, nu numai pe mine, ci întreaga echipă…

Specific de la început că vom candida într-o echipă, nu va candida un singur om, iar echipa se va numi PSD Dâmbovița. Candidez la funcția de președinte al Organizației PSD Dâmbovița pentru a salva acest partid, pentru a salva această Organizație, pentru membri de partid care își doresc în anul 2020 să câștige alegerile locale și alegerile parlamentare. Proiectul nostru politic are în vedere scoaterea din izolare a acestei Organizații, recâștigarea încrederii membrilor noștri de partid și vrem să readucem Organizației PSD Dâmbovița ceea ce a început să-i lipsească în ultimul timp: unitate, spiritul de echipă și, nu în ultimul rând, încrederea în victorie.

În ultimul an și jumătate în organizația noastră a dispărut unitatea, încrederea în victorie nu mai există și cred că astăzi este un moment foarte important pentru PSD Dâmbovița și pentru dâmbovițeni pentru că aducem în fața opiniei publice o echipă serioasă, o echipă puternică, o echipă capabilă să câștige alegerile locale și parlamentare din 2020, așa cum au fost învățați dâmbovițenii, Organizația PSD Dâmbovița să fie pe primul loc. (…) Organizația PSD Dâmbovița a fost condusă, de un an de zile, sub forma unui grup de interese, de oameni care au pierdut toate bătăliile electorale pe la partidele pe la care au fost.

Sunt oameni care, astăzi, decid în organizația noastră, oameni care decid viitorul nostru politic, oameni care au fost în alte partide politice și care au pierdut toate bătăliile electorale. În al doilea rând, echipa noastră nu mai este unită. De un an de zile, județul a fost dezbinat în nord și sud, est și vest, s-a dorit împărțirea în mai multe nuclee, pentru a aduce dezbinarea în sânul organizației. Sunt lucruri pe care le-am spus acum 6 luni, nu mai vrea să le repet, dar eu, în iunie 2019, prin demisia mea din funcția de președinte executiv, am tras un semnal de alarmă”, spune deputatul Corneliu Ștefan, candidat pentru funcția de președinte al PSD Dâmbovița.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial