5 mai 2024
Reportajul difuzat de Ştirile ProTV şi MariusBUGA.ro a avut ecou! Proxeneţii din Runcu, la mititica!

Reportajul difuzat de Ştirile ProTV şi MariusBUGA.ro a avut ecou! Proxeneţii din Runcu, la mititica!

3 PERSOANE CERCETATE PENTRU TRAFIC DE MINORI AU FOST REŢINUTE DE POLIŢIŞTI

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. au probat activitatea infracţională a acestora

Bărbaţii sunt suspectaţi de acte materiale de racolare, transportare şi primire în vederea exploatării sexuale a unei minore în vârstă de 14 ani

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Dâmboviţa şi Poliţiei Oraşului Pucioasa, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa, a fost probată activitatea infracţională patru persoane care în cursul lunii ianuarie 2013 au desfăşurat acte materiale de racolare, transportare şi primire în vederea exploatării sexuale a unei minore în vârstă de 14 ani, din comuna Runcu.

În fapt, la data de 14/15 ianuarie a.c.,minora A.M., de 14 ani a fost racolată de cei patru bărbaţi care au transportat-o cu un autoturism pe raza localităţii Râu Alb, unde au determinat-o să întreţină relaţii sexuale cu 4 persoane, contra sumei de 200 de lei.

Ieri, 11 februarie, procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T – B.T Dâmboviţa a emis ordonanţe de reţinere pentru24 de ore faţă de trei dintre suspecţi, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, în sarcina acestora reţinându-se săvârşirea infracţiunii de trafic de minori .

Faţă de cel de-al patrulea suspect s-a luat măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial