19 aprilie 2024

Reacţia PSD, de ce a fost dat pe mâna poliţiei candidatul UNPR la Răzvad!

alexandru-oprea“Colegele mele au făcut obiectul unui filaj de către membrii echipei UNPR Răzvad. Toată ziua de ieri, mai multe maşini coordonate de Petre Coman, candidat, au stat după colegele noastre, crezând că ele fac nu ştiu ce lucruri ilegale.

După ce au luat un cetăţean la ocazie au fost blocate în trafic, bruscate. Respectivul cetăţean a fost bătut, are certificat medico-legal. Acesta are peste 21 de zile medicale. A fost percheziţionată maşina colegelor mele. Ceea ce s-a întâmplat vine să se confirme încă o dată că sunt această siglă a unei formaţiuni politice s-au adunat foarte mulţi reprezentanţi ai lumii interlope.

Acest candidat care nu a avut loc pe listele PNL, pentru că are mai multe condamnări şi o sentinţă de colaborator al organelor de securitate, îşi permite să facă astfel de acţiuni.

Domnul Coman este cunoscut pentru comportamentul violent şi vă amintesc că tot la Răzvad ne-a fost vandalizată o maşină a preşedintelui organizaţiei de tineret, ceea ce denotă caracterul violent al acestui individ.

Acest individ pătează nu numai imaginea UNPR, dar şi a locuitorilor din Răzvad”, a declarat Alexandru Oprea, şeful campaniei PSD Dâmboviţa.

„Am fost blocată în trafic alături de colega mea. Am fost blocată de trei maşini, iar dintr-una a coborât Petre Coman. M-au agresat atât fizic cât şi verbal.

Vedeam cum îl loveşte pe bărbatul respectiv. Mi-a percheziţionat maşina.

Mi-a umblat şi în geantă şi în portofel.

Eu am depus o plângere penală pe numele lui pentru tentativă de lovire şi alte violenţe, ameninţare, sechestrare şi împiedicarea siguranţei pe drumurile publice”, a precizat Ionela Şerban, preşedinta organizaţiei de femei PSD.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial