2 mai 2024

Reacţia Poliţiei Dâmboviţa după scandalul monstru de noaptea trecută, de la poarta primarului de la Gura Foii

ipjdbCOMUNICAT DE PRESĂ

În contextul informațiilor apărute în articolul de presă “Primarul comunei Gura Foii, o noapte sub teroare! AMENINŢAT CU MOARTEA DE UN INDIVID FOARTE PERICULOS! Ce a putut să transmită operatorul 112 poliţiştilor!”, publicat pe site-ul online www. http://cronica-gaestiului.ro, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița vă informează:

La data de 23 august a.c., la ora 00.19, la nivelul Centrului Operațional, a fost înregistrat apelul pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, al unui bărbat din localitatea Gura Foii, prin intermediul căruia acesta sesiza că un alt bărbat intenționează să intre peste el în curte și că se simte amenințat.

De îndată, apelul a fost redirecționat de către operatorul 112 la Poliția Orașului Găești pentru ca echipa operativă să se deplaseze la fața locului.

La 5 minute de la primirea apelului, echipa operativă de la nivelul Secției nr.8 Poliție Rurală Valea Mare s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care au fost identificate atât partea reclamantă, cât și pe cea reclamată.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, bărbatul, aflat în stare de ebrietate, ar fi lovit cu picioarele în porțile de acces în curtea locuinței părții vătămate.

Cel în cauză a fost condus la sediul Poliției Orașului Găești pentru audieri, pe numele lui fiind întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

La finalizarea cercetărilor, dosarul penal va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești cu propuneri legale.

În cursul nopții de 23 august a.c., la ora 01.54, partea vătămată a revenit cu un apel 112 prin intermediul căruia și-a exprimat nemulțumirea că cel reclamat nu a fost reținut sau arestat de polițiști.

De asemenea, urmare a aspectelor sesizate în articolul de presă susmenționat, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița a dispus efectuarea de verificări prin Biroul Control Intern.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial