4 mai 2024

Răzvad – S-a urcat la volan deşi avea permisul suspendat!

prun4Două infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, reţinute în sarcina unui bărbat

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Razvad au oprit, pentru control, pe raza localităţii, un autoturism condus de numitul B.G., de 65 de ani, din Gorgota.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta are exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendată.

De asemenea, întrucât emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat conducătorului auto să se supună procedurilor legale în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât şi prelevarea de mostre biologice.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată” şi „refuzul ori sustragerea conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial