28 aprilie 2024

Razie în Târgovişte, Răcari și Titu!

mascspRazii ale poliţiştilor dâmbovițeni

Poliţiştii din Târgovişte, Răcari și Titu au desfăşurat o razie pe teritoriul de competenţă, pentru asigurarea climatului de legalitate a mediului de afaceri, precum și pentru depistarea şi sancţionarea faptelor antisociale.

Astfel, poliţiştii au verificat 501 persoane și au controlat 363 de autovehicule.

Au fost constatate 25 de infracțiuni și au fost aplicate 250 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 48.255 de lei.

Din totalul amenzilor, 25 au fost pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice prevăzute de Legea 61/1991, 8 pentru nerespectarea Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite și 207 la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Totodată, au fost confiscate băuturi alcoolice, legume, fructe și cereale în valoare de 1.244 de lei, a căror proveniență nu a putut fi justificată.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reținut 3 permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii târgovișteni au depistat 11 persoane din Cojasca ale căror imobile erau racordate ilegal la reţeaua principală de distribuţie a energiei electrice, folosind instalații improvizate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial