27 aprilie 2024
Razie de amploare a poliţiştilor şi a comisarilor Gărzii Financiare, la Târgovişte!

Razie de amploare a poliţiştilor şi a comisarilor Gărzii Financiare, la Târgovişte!

IERI, POLIŢIŞTII AU ACŢIONAT PE RAZA MUNICIPIULUI TÂRGOVIŞTE, PENTRU PREVENIREA EVENIMENTELOR RUTIERE ŞI A FAPTELOR ANTISOCIALE

247 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii târgovişteni, în cadrul unei acţiuni pe linia prevenirii evenimentelor rutiere şi a faptelor antisociale

Poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, în colaborare cu reprezentanţi din cadrul Gărzii Financiare Dâmboviţa, au acţionat ieri, 29 februarie, în intervalul orar 12:00-16:00, pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi a faptelor cu violenţă.

Astfel, poliţiştii au avut o prezenţă activă în stradă, fiind oprite în trafic, pentru control, 639 de autovehicule şi aplicate 247 de sancţiuni, în valoare totală de 52460 lei.

Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării 25 tone de cereale, 2000 kilograme de mere, 1800 de kilograme cartofi şi 300 de pâini, pentru care nu s-au putut prezenta documente de provenienţă şi transport. Asemenea acţiuni vor continua şi în perioada următoare, în vederea descurajării elementului infracţional şi creării unui sentiment de siguranţă în rândul cetăţenilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial