vin. oct. 18th, 2024

Răfuială pe Calea Domnească, în Târgovişte.

Mai mulţi tineri s-au luat la ceartă, iar ulterior s-ar fi agresat din cauza unei tinere, povestesc martorii.

În urma scandalului, patru dintre cei implicaţi în altercaţie au fost reţinuţi.

Persoane cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice

Ca urmare a cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, s-a dispus reținerea a patru persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 24 de ani.

Acestea sunt cercetate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din investigațiile efectuate s-a stabilit că bănuiți, la data de 21 mai a.c., în jurul orei 21:45, în timp ce s-ar fi aflat pe strada Calea Domnească, pe fondul unor nemulțumiri privind o relație de concubinaj, ar fi agresat fizic un tânăr de 18 ani.

Totodată, prin faptele acestora, cei patru ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

Precizăm că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”,